Spring Nail Polish Colors

7:34 AM



Evo sta se desava kada odem u Dm bez jasnog cilja zasto idem. Kupim ono sto mi prvo zapadne za oko hahah. Pa dobro, sta je tu je. Ovog puta kupovinu sam zavrsila sa 4 noviteta u kolekciji lakova. I definitivno ova cetri cu nositi citavog proleca, jer su mi nijanse prelepe.


Iskreno She kozmetiku ne kupujem toliko cesto, ustvari kad razmislim ne kupujem uopste, nekako uvek preskocim taj deo ne znam ni sama zasto. Pa bih shodno tome zelela da vas pitam da li mozda imate neki She proizvod kojim ste odusevljene? Ja sam zapazila one paletice senki koje mi se cine simpaticnim i jako povoljnim pa bih bila zahvalna ako mi bi neka od vas napisala da li ima iskustva sa tim. 

Nijansa 103

Najsvetlija nijansa koju sam izabrala. Nezno krem nijansa koja vise vuce ka beloj. Zenstvena, elegantna, romanticna i prefinjena- tako bih je opisala. Potrebno je 3-4 sloja ako zelite da bude vise primetna, mada preporucujem onda neku tamniju, ova je zaista svetla. Nazalost postojanost je vrlo slaba, verovatno zbog jacine boje (primetila sam da je najtamniji iz ove mini kolekcije i najpostojaniji).



Nijansa 108

Za nijansu tamnija nijansa od prethodne. Na mene nije ostavila neki poseban utisak, nekako mi se cak i vise dopada prethodna. Ja sam ili za potpuno diskretnu nijansu ili upecatljivu, kod mene izmedju ne postoji. I to je zapravo razlog sto ne umem da opisem kako mi izgleda ova nijansa.



Nijansa 203

Vedra boja, prekrasna svetlo roze nijansa, ne toliko upadljiva, prekriva u 2 sloja. Ja obicno uvek i stavim dva sloja bez obzira da li je lak jace ili slabije nijanse. Pigmentacija je solidna, ali postojanost mu nije jaca strana.




Nijansa 214

I zavrsavam najtamnijom. Jarko crvena, upecatljiva nijansa, po meni jedna od odlicnih nijansi ako volite upadljive boje. Odlicno prekriva u 2 sloja (mada ja po navici namazem 2). Pigmentacija je odlicna kod ove nijanse, postojanost je solidna, bolja od svetlijih. Sama nijansa je odlicna za leto.


Moji favoriti ovog proleca su definitivno krem i bledo ruzicaste nijanse, ali isto tako i jarke i upecatljive nijanse (zavisi od raspolozenja kakvu cu nositi). Mada cesce biram svetlije, jace ostavljam za leto, to je neko nepisano pravilo kod mene.

Vracam se na pitanje sa pocetka i pitam vas da li ste probale neki She proizvod koji vas je bio odlican?


P.S. Fotografije kako izgledaju ostale 3 nijanse cu dodati tokom nedelje, osvetljenje je bilo jako lose i izvinjavam se zbog toga, nadam se da mi necete zameriti. 

You Might Also Like

12 коментара

  1. Divni, divni, divni. Svi mi se svidjaju, ne znam koji bih pre odabrala.
    Kod mene u lokalnoj prodavnici ima ovih she lakova ali par nijansi samo, pa se uvek uhvatim za GR zbog većeg izbora.

    ReplyDelete
  2. Odlican, 103 je predivan

    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  3. Mnogo lepe, nežne prave letnje nijanse mada ja volim žešće boje ne znam zašto :)

    ReplyDelete
  4. Luda sam za ovakvim nježnim nijansama, proljeće tako progovara iz mene ;) Rado bih ti pomogla, ali nemam iskustva sa She

    ReplyDelete
  5. prve tri nijanse su baš lijepe, ljetne :D

    ReplyDelete
  6. 203 je totalno moja boja, mada i ostali divni :D

    ReplyDelete
  7. Ja ove lakove nisam ni primijetila, mijenjali su ambalazu vidim, neka su, ona bijela im je bila uzasna :D

    ReplyDelete
  8. Prelijepe su nijanse, bas mi se svidjaju za proljece idealne :)

    ReplyDelete
  9. Teodora, kupila sam pre nekoliko dana She ruz, kosta 170 din, malo se teze maze ali je vrlo postojan, trajnost solidna (preziveo kafu/pricu:)), kremast je, sasvim ok ruz, probaj pa ces videti da li ti odgovara, sve je to individualno. Nameravam da kupim i maskaru koja ima dve cetkice (ili tako nesto:)), 2oo i nesto din, ako i ne bude valjala nije neka steta:). Pozdrav od Kristine iz Nisa :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno na komentaru, probacu ruz sigurno. :D

      Delete
  10. Bočice su preslatke :D i lijepe nijanse :) slažem se s anelom da im je ona bijela ambalaža ružna bila

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram