Yes, I use children's cosmetics

8:01 AM


Da, koristim decije proizvode. Iskreno bez decije kreme i kosili proizvoda ne bih mogla da zivim.
Nisu prisutni u mojoj svakodnevnoj rutini, ali su neizostavni deo na putovanju ili kada mi je potrebna veca nega.




Opasno sam se navukla na ove mazalice za bebe. MIrisu mi fantasticno. Becutan hidrantno mleko koristim posle kupanja. Znam da ga mnogi koriste posle brijanja nogu, za skidanje sminke, posle suncanja, kao kremu za ruke...
Izuzetno je tecne i kremaste teksture. Hidrira savrseno. Koza posle njega mi je meka, glatka i svilenkasta. Miris je blag, prijatan. Namenjeno je prevenstveno decijoj kozi, pa ga preporucujem i odraslima sa osetljivom i suvom kozom, jer pruza zadovoljavajucu negu. Cena naspram kvaliteta je i vise nego dobra, oko 150 dinara za 200 ml.


Kosili puder i sampon me podsecaju na detinjstvo. Kao mala sam volela da se za vreme kupanja igram Kosili bocicom. Prepoznatljive su ambalaze koja se ne menja. Miris je bozanstven, blag i zadrzava se. Cena je oko 200 dinara za 180 ml. Sampon moze da se koristi svakodnevno, nezno cisti kosu i ostavlja je mekom i leprsavom.


Pavloviceva mast i Decja krema imaju istu namenu kod mene. Ako je neka krema dobra onda je to neprevazidjena Pavloviceva mast. Ova krema mi je pravi spas od iritacije na kozi, posle suncanja, ranije sam je koristila i kao podlogu u tankom sloju. Pavloviceva mast je gusce i masnije teksture, pogodna je za suvu kozu kojoj je potrebna hidratacija.


I na kraju deciji dezadoransi. Obozavam te slatkaste, vocne mirise. Posebno leti. Nisu previse teski i ne zadrzavaju se dugo. Mnogi misle da je ta kupovina cista glupost i bacanje para, ali ja uvek padnem na preslatku ambalazu tih mini mirisa.


Da li vi koristite nesto od decijih proizvoda? 

You Might Also Like

18 коментара

  1. Pa ovo je preslatko..:) Decja kozmetika je nesto najbolje, i kada se ne bi nje svi rano odrekli, zarad krema protiv bora u dvadesetim godinama, mnogo manje bi koznih problema imali..:))Naravno o ostalim stvarima da ne govorim..Odlican post..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apsolutno se slazem, rado koristim deciju kozmetiku mirise odlicno i nije uopste masna ni teska, vec lagana i pruza sjajnu negu. :)

      Delete
  2. Mislim da nema legendarne kreme kao što je Pavlovićeva mast :D Dječji dezodoransi su mi predivni, ambalaža je za deset :D Meni je bila draga Hipp intenzivna krema dok je nisu povukli, a ok mi je i Babylove zaštitna kema za lice a avocadinom i uljem suncokreta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moracu da probam tu sa avocadinom i uljem suncokreta obavezno :D

      Delete
  3. Odličan post. I ja ovo Bekutanovo mleko koristim posle kupanja i tuširanja. Kosili šampon mi je bio omiljeni. :))

    http://savetiizasve.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Pošto imam dječicu, da, vrlo često im maznem nešto od proizvoda i uistinu ih obožavam... kvalitetni su a i divno mirišu! Becutan jako volim tako da se u tom pogledu u potpunosti slažem s tobom ! :)

    http://5foot7andbambieyes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Stvarno preslatko izgledaju ovi dezodoransi. :)

    ReplyDelete
  6. Super post i sama obožavam sve bebeće stvari i koristim ih rado i često, Nivea baby proizvode i baby love nekako najviše :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baby Love proizvode i ja obozavam, sjajni su. :)

      Delete
  7. Jao, predivno <3 ja sam nedavno u dm-u kupila neki dječiji gel za tuširanje, i miriše mi odlično :)

    ReplyDelete
  8. Whatever works! Probably it's also cheaper if it's childrens!

    www.tailoredandtrue.wordpress.com

    ReplyDelete
  9. hehe baš simpatičan i zanimljiv post :D
    Becutan dječju kremu sam prije koristila i taj miris je toliko zarazan :D navučena sam na njega.. volim i njihove vlažne maramice,,,a sada si me namamila na ovo mlijeko za tijelo :D

    ReplyDelete
  10. I ja sam se igrala sa Kosili bocicom kao mala!
    Ne koristim toliko bebi proizvode, samo ulje i puder (kao suvi sampon). Imam tu uvek i neki bebi sampon i kremu. Trebalo bi da pocnem da ih koristim vise, jer verujem u bebi proizvode :-)

    ReplyDelete
  11. Obožavam te baby proizvode, miris, i kako mi koža nakon korištenja bude fina i mekana :) Najdraži mi je Babylove gel za kupanje od glave do pete, s njim sam prezadovoljna!

    ReplyDelete
  12. hehehehe...i ja isto! :-D Najviše volim onu Alverde iz DM-a bebi kremicu u žutoj kutijici sa shea buterom. Ako odgovara bebama odgovara i meni!

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram