New In

7:18 AM



Mali noviteti za maj. Malo svega.
B.U. set se sastoji iz dezodoransa i gela za tusiranje. Cena je oko 380 dinara (mada sam ga ja ulovila na snizenju u lokalnoj parfimeriji). Inace mozete ga naci po drogerijama, pa cak i vecim supermarketima. Dezodorans nisam koristila najvise zbog sastava. Ima veliku kolicinu alkohola i prilikom koriscenja u mirusu se bas oseti. Inace miris je jak i dominantan, ali nekako romantican. Ne sprecava toliko znojenje koliko osvezava.
E sad sa kupkom je vec drugacije, nju prosto obozavam i posla mi je jedna od najdrazih za ovaj vreo period. Bas, bas osvezava, miris se ne zadrzava dugo i blag je, sto mi nije neki problem jer nakon tusiranja obicno koristim kremu ili mleko za telo. Svakako cu nastaviti da je kupujem leti, jer je bozanstvena.


Dove set se sastoji iz kupke, mleka za telo i roll on-a. 
Da krenem od roll on-a, ruku na srce dobar je. Mirise mi nekako na njihovu kremu i cisto, nezno. Fleke na odeci ne ostavlja. Pakovanje je malo i prakticno za koriscenje, pogodno za putovanja i lako. Koza je nakon nanosenja mekana i nezna, tako da je zaista dobar. 
Deeply Nourishing kupka koja mi je nekako vise za zimu nego za letnji period. Nekako mi je sama tekstura gusta i teska za leto. Mirise lepo, klasicno, podseca me malcice na mesavinu vanile i kokosa, gde je vanila dominantnija. Koza je meka i nezna nakon nanosenja, nije mi izazivala iritacije. Namenjena je pretezno suvoj kozi. 
Dove Essential Nourishment Body Milk je jako slican kupki. Gotovo imaju isti miris, koji 
je slab i nezan, zaista prijatan. Namenjen je suvoj kozi i pruza odlicnu negu. Ja ga necu 
koristiti leti jer zaista dugo vremena treba kozi da ga upije. 


Uz ovaj set kupila sam jos Dove Supreme Seiden Lotion, koji mi dodje kao mleko za telo. Izuzetno je retke teksture i sadrzi sitne sljokice koje su primetne na kozi i posle 2-3 dana. Nisu upadljive i primete se tek kada se zagleda malo bolje. Koza ga iznenadjujuce brzo upije. Miris nije toliko lep, po meni nista posebno, ali sama tekstura proizvoda me je odusevila. Nisam jos uvek probala neki proizvod koji sadrzi tako sitne, prefinjene sljokice i koza ga za cas upije. 
Zaista postoji neosporna razlika izmedju mleka za telo i ovog losiona. Samo im je pakovanje slicno.


Atrix krema mi je spasila stopala, ali bukvalno. Sama krema je prvenstveno namenjena za ruke, ali ja je koristim najvise za pete. U toku proslog meseca nisam obracala paznju na stopala, totalno sam zaboravila da ih negujem i mazem. Kao posledica toga pete su mi postale suve i ispucale, koza mi je bila u uzasnom stanju. Mazala sam neven kremu, pavlovicevu mast i sve zivo, ali nista nije davalo efekat. Pete su pocele cak i da me bole prilikom hodanja. Onda sam na akciji spazila ovu kremicu i odmah je kupila. Iskreno nisam se nadala nicemu, samo sam je namazala pre spavanja i ujutru kad sam se probudila pete su mi bile nezne po prvi put nakon duzeg vremena. Nastavila sam da je mazem svako vece i trebalo mi je 15-16 dana da mi se koza skroz sredi. Zaista neverovatan efekat. A miris je osvezavajuc, prijatan. Krema je lagane teksture, prebrzo je koza upije i ja vam je iskreno preporucujem. 
Actavis sapun sam kupila u apoteci jer mi se dopao kako izgleda. Sta cu privukla me je ta upadljiva crvena i srce unutar sapuna. Lagan sapun, prijatnog mirisa koji se gotovo i ne oseca. Stvara veliku kolicinu pene sto ja obozavam kod sapuna. 


I za kraj malo dekorative.

Essence Stay Matt Lip Cream me je odusevio. Ugodne kremaste teksture je, ne isusuje usne i dugo traje. Ne razmazuje se tako da ne morate non stop da proveravate da li vam karmin nije presao ivicu usana. Prakticno pakovanje, tako da se lako nanosi i pristupacna cena. Izabrala sam Soft Nude nijansu i nisam se pokajala. Opisala bih je kao toplu nude smeckastu nijansu. 
Avon ColorTrend korektor dolazi u dve nijanse medium i light. Moze da se koristi za prekrivanje podocnjaka, mitisera ili bubuljica. Iskreno koristila sam ga do sada veoma retko. Prekrivanje je slabo. Tako da ga ne preporucujem za vidljivije bubuljice. Sto se tice podocnjaka ja ih nemam pa ga nisam koristila za tu namenu, ali mojoj drugarici se uvlacio u borice oko ociju. Cena varira od kataloga do kataloga ali otprilike je 300 dinara. Ja ga necu ponovo kupiti je se izuzetno sporo trosi, a planiram da provam Cover Me od Aure.
Golden Rose lakove  redovno kupujem, a ovog puta sam izabrala bledo nude nijansu koja vuce na belicastu i izuzetno je svetla i providan lak sa sljokicama koji stavim preko neke jace nijanse. 
Pepa lak za nokte sam kupila prvi put. Cena je identicna kao i sa Golden Rose oko 90 dinara. Sto se tice kvaliteta ipak su mi GR lakovi bolji i duze mi traju. Ova nijansa Pepa laka mi se dopala, jarko roza koja vuce na crvenu, odlicna za leto.
Oriflame cetkica za korektor  koju sam jednom iskoristila i nemam bas neko misljenje. Ravna i cvrsta cetkica. Jedan kraj se koristi za prekrivanje bubuljica korektorom, a drugi za precizno nanosenje ruza. Deo za ruz sam cesce koristila i dopao mi se, meni licno odgovara za tu namenu. Cena je oko 400 dinara, mada varira od kataloga do kataloga.


To bi bilo to od noviteta trenutno. 
Samo jedna napomena posto me je dosta vas pitala zasto nema novog posta. Postove izbacujem jednom u toku nedelje (utorkom skoro uvek, sredom izbacim ako bas ne stignem za utorak da sredim sve). 

You Might Also Like

34 коментара

  1. Golden Rose nudać me ostavlja bez dana!!! <333333333

    ReplyDelete
  2. Super noviteti..:)Dove losion koristim vec neki period, i zaista ga volim, jer prija mojoj suvoj kozi, i zaista osecam da je hidrira..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, slazem se da pruza odlicnu hidrataciju. :)

      Delete
  3. Superiška noviteti :)
    Imala sam ovaj golden rose sa šljokicama bar 4 bočice. Kad god naletim na njega, kupim ga. Odličan je, samo se onesvestiš dok skineš šljokice posle, ali dobro :)
    B.U. set sam dobila na poklon skoro, doduše fancy cindarella, i baš mi je okej, s tim da je miris gela baš intenzivan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imala sam taj problem oko skidanja sljokica pre 2 dana, doslo mi je da placem dok sam ih skidala hahaha :D

      Delete
  4. Lijepo si se ponovila :D Volim Dove umivalice jer su baš fine kremaste :D

    ReplyDelete
  5. Lepo, lepo :) Obožavam Dove proizvode i koliko gd volela da eksperimentišem, stalno im se vraćam :)

    ReplyDelete
  6. I ja imam dove gel,losion,sampon i roll on. Tek sada shvatam koliko vrede njihovi proizvodi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takodje, volim da eksperimentisem, ali im se uvek vracam, jer su sjajni. :)

      Delete
  7. U oko mi je upao ovaj Dove Supreme Seiden losion, moram ga pronaći :) i boja od Golden Rose laka , ajme prelijepa je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je taj losion odlican zbog sljokica, super izgleda. :D

      Delete
  8. Dove <3 kako bih voljela da i ja negdje mogu pronaći Essence Stay Matt, svoj sam gotovo potrošila, a povukli su ga iz prodaje :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zato ja ovaj stedim i pazim kao oci u glavi haha. Sjajan je zaista. :)

      Delete
  9. Dove! Obozavam njihove proizvode
    Super post!


    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  10. Lepi noviteti! Mejkap izbori su divni- essence lip cream još posebno :) xx Maja
    Novi post -> http://majasmuffin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, essence je odlican, bas sam zadovoljna. :D

      Delete
  11. Divan post, bas mi se dopada. Obozavam Dove!!! Imam i ja ovaj golden rose krem lak, ovu oriflame cetkicu, dove losion za telo i colortrend korektor! <3
    Pratim te a nadam se da ces i ti da uzvratis pracenje! Pozz :*

    New post: http://marinailes9.blogspot.com/2015/05/baggy-jeans_1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dove mazalice obozavam, uvek im se vracam, super su. :D

      Delete
  12. Volim Dove kozmetiku ali pre svega dezodoranse i stikove. Ok su i ostali proizvodi ali nekako ja volim one jake, mirišljave, voćne (govorim o mleku i gelu) tako da izbegavam. Mada me uhvati nekad neko ludilo pa samo Dove kupujem :)

    Čitam sad tvoj komentar na jednom od mojih poslednjih postova (onaj gde je tag) i zaprepastila sam se koliko smo slične! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jake, vocne mirise volim leti jer se tada bas osete. Za zimu mi je vise neka ne tako vocna varijanta. :D

      Delete
  13. Odličan post draga! :D

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Imam ovu essence lip cream i obožavam ju :D šteta što su ih povukli :(

    ReplyDelete
  15. B.U. gel djeluje interesantno, a sviđaju mi se i Dove stvarčice. :)

    ReplyDelete
  16. Imam isti ovaj B.U set kupio mi dever :). Inače Dove volim al nekako uvek kupim Niveu a sada i Bioten i nikako da uzmem nešto :/

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram