Avon Ideal Luminous rumenilo

3:06 AM


Rumenilo ne menjam vec 2 godine (ovo je drugo po redu koje koristim), verovatno i postoji mnogo bolje, desilo se koliko puta da vidim recenziju neke zaista predivne nijanse i kazem sebi "Epa Teodora kupices ga odmah", ali nekako to sve prodje odmah sutra. 

Avon Ideal Luminous rumenilo koristim svakodnevno, uvek uz sminku. Mada tokom leta se ne sminkam bas tako da ce sada malo cekati u neseseru za neki izlazak ili neku posebnu priliku. 
Rumenilo dolazi u klasicnoj crnoj ambalazi od cvrste plastike. Postoje dve nijanse Blush Classic Aura i Blush Peach. Meni vise odgovara druga nijansa pa nju i koristim. Sa unutrasnje strane se nalazi malo ogledalce. Rumenilo zauzima polovinu kutijice, a u drugoj polovini se nalazi cetkica za nanosenje istog. 
Cetkicu nisam koristila jer je previse mala, moze da se koristi za korekcije. Cena varira od kataloga do kataloga, ali nikad nije iznad 600 dinara. Za taj novac dobijate proizvod od 6 grama. 


Ovo je nezno rumenilo svetlucave teksture sa malo sitnog shimmera koji se slabo vidi i daje divan sjaj licu. Svetloruzicaste boje i slabije je pigmentirano. Lako se nanosi i blenda.
Rumenilo traje satima, najduze sam ga nosila oko 6 sati. 


Kao sto vidite zaista je nezna, bleda roze nijansa. Prelepo izgleda kada se nanese na lice, a lako moze i da se nadoknadi. 



You Might Also Like

4 коментара

  1. Probala, koristila, bila zadovoljna :)
    S obzirom na cenu koja je bila preniska kada sam ga kupila, zaista isplativo.

    ReplyDelete
  2. Baš je divna, nežna nijansa :)

    ReplyDelete
  3. fora nijansa :D vjerujem da izgleda lijepo i nenapadno na licu :)

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram