Empties

3:27 AM


Nakupilo se par proizvoda i odlucila sam da ih fotkam. Volim ovakve postove, jer mogu videti sta su drugi ljudi koristili, sigurno znate mnogo vise o samom proizvodu ako ste celu bocicu iskoristili nego kada ste ga samo probali par puta. 


Nivea Pure Impact - Gel za tusiranje namenjen jacem polu, ali mene je odusevio i nastavila sam da ga koristim i celu bocicu potrosila. Iako je namenjen i za kosu i lice, koristila sam samo za telo. Dolazi u plavom pakovanju, gotovo prozirnom i kroz njega mozete videti kako sam gel izgleda. Sam gel je providan sa plavim cesticama. Mirise FENOMENALNO, osvezavajuce. Za mene ovaj gel bio je raj nakon treninga. 

Dove Deeply Nourishing - Totalna suprotnost prethodnom gelu. Dolazi u standardnom pakovanju za Dove. Odlicno hidrira i neguje kozu, nakon nje nisam imala potrebe da koristim mleko za telo. Vise mozete procitati u OVOM postu.


Avon Naturals Vibrant Orchid & Blueberry 
sprej za telo - Ove sprejeve koristim leti i odlicni su mi. Ovaj mi se bas svideo, miris me podseca na orhideje bas, borovnicu nisam bas osetila. Na odeci mi nije ostavljao tragove i vrlo je postojan. Osvezavajuc je i pravi letnji. U katalogu mozete cesto naci na akciji. Trenutno moj omiljeni je sljiva-vanila.

Top Ten After Sun - Sprej namenjen prvenstveno nakon suncanja, ali ja sam ga koristila i pored toga cesto kada bih dugo bila u gradu, pa nakon tusiranja. Rashladjuje i ima slatkast miris. Koza kada ga upije je masnija i presijava se, sto kada ste preplanuli izgleda fantasticno. Uskoro ce biti detaljniji post o ovom proizvodu, jer me je zaista odusevio. 


Avon Care glicerinska krema za ruke sa vitaminom E - Dolazi u preslatkom roze pakovanju. Mislim da je vise nema u katalogu. Nema toliko jak miris, ali je prilicno sladak i znam da je nekima bio pretezak. Kada se namaze pravi zastitni sloj i ruke stiti od vlage i isusivanja. Sadrzi vrlo sitne sljokice koje su zaista lep detalj kada se namaze. 


Oriflame Tender Care Coconut Protecting Balm -  Zastitni balzam sa mirisom kokosa, koristila sam ga kao balzam za usne. Miris me je odusevio posto i sama obozavam kokos. Pakovanje je malecno i slatko, malo mi je smetalo sto mora svakodnevno da uzimam cetkicu i mazem ga, ali je zaista vredelo. Usne su mekane i glatke nakon nanosenja. Nesto o njemu mozete procitati i u OVOM postu.

Uljani skidac laka za nokte - Definitivno najrasprostranjeniji aceton. Odlicno uklanja bilo kakav lak za nokte, mada ne slazem se bas sa proizvodjacem da ne isusuje nokte, meni ih je isusivao. Odlican je za tamne nijanse kao i za sljokice koje se tesko uklanjaju. Ambalaza nije idealna, treba da pazite da se ne biste ispolivali kao ja par puta hahah. 



Kolynos Super White - pasta koju godinama koristim i savrseno mi odgovara. Ne volim one lepljive sladunjave paste sa dodacima, niti previse ljute jer jedva izdrzim da operem zube, zato mi je ova savrsena. Mozete je kupiti u svim drogerijama ili supermarketima, cena se krece od 200 do 300 dinara zavisi kako gde.

Ne zaboravite na prvi Empties post ovde.

You Might Also Like

31 коментара

  1. Bila si vrijedna :D Nivea men gelove za tuširanje obožava i moja jača polovica, a ja ih obožavam šnjofkati, ali sad si mi dala ideju da ih isprobam :D Od potrošenih proizvoda probala sam jedino kremu za ruke i odlična mi je. I priznajem da sam smotana jer sam je koristila samo prije spavanja i nisam ni primijetila šljokice :D Ali sva sreća da mi je ostalo kreme još malo tako da ću je koristiti po danu da se šljaštim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah i ja je najcesce uvece koristim pre spavanja, ali cesto sam je nosila sa sobom i zapravo drugarica je i primetila sljokice, ja nisam obratila paznju. :D

      Delete
  2. Probala sam Dove gel za tusiranje i zadovoljna sam <3 odlicno si napisala ovaj post <33

    novi post na mom blogu:

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. I ja volim ovakve postove :) Obožavam tu Dove kupku i često joj se vraćam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicna je, pogotovu za hladnije periode. E tada mi je najdraza. :)

      Delete
  4. Odlični proizvodni, jako lijep post :)

    http://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  5. I ja volim ovakve postove, uvijek se nešto korisno nađe :)
    Nisam isprobala ništa od ovih proizvoda, inače mi Dove generalno ne paše (valjda sam jedina na svijetu haha), ali mi dečko obožava ove Nivea gelove za tuširanje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hm iskreno cudno mi je kako Dove nekome ne odgovara, ali svi smo mi razliciti. :D
      Nivein gel je ja mislim najbolji gel za tusiranje za muskarce.

      Delete
  6. Volim Dove gel za tuširanje, stvarno je divan. Imam Avonovu kremu za ruke sa jasminom i prekrasno mirise. Jako sam zadovoljna. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu sa jasminom nisam probala, ali verujem da je dobra. :)

      Delete
  7. Obožavam Dove gelove za tuširanje, najbolji su. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se, ne moze se promasiti u vezi njih. :D

      Delete
  8. Ja sam potrošila puno stvari u zadnje vrijeme i čekam ljepše vrijeme da sve slikam. Koristila sam tender care balzam i super mi je bio :)

    ReplyDelete
  9. Moj vrećica sa praznim proizvodima čeka, ima ih stvarno mnogo, ne znam kako ću sve u jedan post ugurati :D bila si vrijedna, volim kada vidim da se svašta i potroši, da ne bude da samo kuupjemo :P

    ReplyDelete
  10. super post i fotke, ali ja ne volim kolions pastu za zube :)
    ako zelis pogledaj i uclani se na moj blog :)
    Isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  11. Super post. Dove šamponi su odlični i super mirišu :)

    http://sarahmakeupp.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  12. Moj muž krade moju Niveu pa i ja njegovu i ovaj gel je zaista sjajan :).

    ReplyDelete
  13. Odlican post, proizvodi su superiska. Obozavam AVON i vec 4 godine radim sa Avonom i prezadovoljna sam njihovim proizvodima! :) :*

    New post: http://marinailes9.blogspot.rs/2015/09/the-not-so-sporty-look_10.html

    ReplyDelete
  14. lijepo potrošeno, obožavam Dove glove za tuširanje <3

    ReplyDelete
  15. od sveg ajedino sam imala avon kremu koja mi je bila ok i miris mi je bio ok. dove sam robala ali mislim da su bili više oni badem i kokos nego ovaj orginal

    ReplyDelete
  16. Slažem se s tobom po pitanju Avon spreja, koristim ih već godinama i odlični su mi (naravno ne sve vrste zbog mirisa, ali imam svoje favorite koji mi odgovaraju), i Avonove kreme su mi isto super (s Aloe verom mi je odlična)

    ReplyDelete
  17. Imala sam uzorak tog dove kremaste kupke, zaista je odlicna. :)

    ReplyDelete
  18. Ih, pa ima ove paste još dosta, ja svojoj dušu iscedim :-D Probala bih ovaj Top Ten sprej, eto ideje za sledeće leto.

    ReplyDelete
  19. Super ti je post :) Meni je TopTen sprej misteriozno nestao a letu došao kraj, baš mi je žao što ga nisam koristila :/

    ReplyDelete
  20. Dove kupkice obozavam i slazem se za ovaj skidac, i meni je isusivao nokte i zanoktice.

    ReplyDelete
  21. Dove Deeply Nourishing mi je jedan od omiljenih, Avon sprej koristim od sljive i vanile i fenomenalan mi je, a A von kreme su mi jedne od omiljenih! Super post :D

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram