Top Ten After Sun 2 Phase Cooling

1:38 AM


Ovaj sprej koristim vec 2 godine i bas sam se rastuzila kada sam otkrila da ga nema vise. Nadam se da ce ponovo da ga vrate. 

Pakovanje je providno sa pumpicom, licno preferiram ovakva pakovanja je su veoma prakticna i tacno imam doziranu kolicinu. Meni je mnogo laksa upotreba proizvoda u vidu spreja nego "tecnih" krema kao sto je kod vecine prozvoda. Sa prednje strane prozvoda je nalepnica sa nazivom i nameni samog spreja. 


Meni se pokazao kao odlican na letovanjima ranije. Sluzi za umirenje i hidrataciju koze nakon suncanja. Sadrzi pantenol, vitamin E i aloe veru. Lepo hidrira kozu i rashladjuje. Brzo se upija i nakon toga daje kozi sjaj. Ovo mi je bio pravi spas kada po ceo dan boravim na suncu. Ima blag, slatkast miris koji meni prija i nije tezak.



U bocici sprej je zute, gotovo blago narandzaste boje, ali kada se naprska kao sto vidite je providan. Ne ostavlja tragove na odeci i lako se skida pri tusiranju. Nema zastitni faktor pa samo sprej nije dovoljno koristiti na plazi. Ja licno ga nisam nikad ni koristila na plazi, vec nakon tusiranja sam imala obicaj da ga naprskam. Ove godine cesto sam ga prskala i pre odlaska u grad jer nakon nanosenja koza zaista izgleda lepo. 

Mogli ste da ga vidite u ranijem postu Empties. 


Da li vi koristite neke proizvode za rashladjivanje i hidrataciju koze u vidu spreja?

You Might Also Like

7 коментара

  1. Prvi put i čujem i vidim da ovo postoji a inače često koristim Top ten proizvode :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, verovatno ni ja ne bih znala da nisam detaljnije trazila neki proizvod za rashladjivanje. :)

      Delete
  2. Kud za ovo nisam cula kad sam isla na more :) Koristila sam njihov sprej za suncanje, i bila sam bas zadovoljna. Nista, ako su ga povukli iz prodaje, barem znam da postoji tako nesto. Mozda i neko drugi to proizvodi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurna sam da ima neki drugi brend da proizvodi nesto slicno. Nisam se ove godine bas raspitivala oko toga jer sam imala poslednje zalihe ovog. :)

      Delete

Tumblr

We Heart It

Instagram