New In

10:55 AM

Ove fotografije cekaju vec pa ima sigurno 2 meseca da dodju na red, tako da ovi proizvodi vise i ne spadaju u nove vec uveliko se koriste. Razlog sto tek sada objavljujem ovaj post je taj sto sam uvek nailazila na nove proizvode i hvatala se za pisanje o njima. Tek pre par dana vidim da ove fotografije u gomili cekaju red, pa pomislih sto da ne, ako ih ne objavim sada sigurno ne bih ni kasnije. 


Prva stvar koju OBOZAVAM su ove mindjuse. Letos sam ih nosila prilikom izlazaka bas cesto. Lako se kombinuju, upecatljive su i tako upotpunjuju i najjednostavije kombinacije. Nosila sam ih uz haljinice, uz farmerke i majicu, uz sorceve, uz sve zivo bukvalno. Takodje slicni modeli su aktuelni jos uvek, preporucujem vam da uzmete neke neutralnije boje kako biste mogle sto cesce da ih nosite, a ne samo jednom stavite i posle zaboravite na njih. Ja sam svoje platila 700 dinara jer sam sama birala oblik i boje za kombinovanje tako da je to ispalo nesto skuplje, inace mozete slicne naci i po ceni od 500 dinara.


Aura lak za nokte u nijansi I can't do it for you. Lakic koji sam dobila kao iznenadjenje. Zapravo cela ta situacija je bila preslatka. Ulazim ja sa deckom u DM da bih pogledala aktuelna snizenja. I zaustavljam se ispred dela sa Aurinom kozmetikom. Razgledam i bacam pogled na lakove, onda krece razmatranje uzeti ili ne. Pitam decka sta misli, on mi dodaje ovu nijansu i govori kako mu se ta bas dopada i misli kako ce odlicno izgledati. Ipak ja kazem ne treba mi i odlucujem da izadjem. Na moje cudjenje on mi govori kako zeli da pogleda jos nesto i kako mogu slobodno da ga sacekam ispred. Kasnije dok smo sedeli da rucamo govori mi da pogledam unutar torbe. Kada sam ugledala ovu prelepotu mislim da sam toliko vrisnula da su svi pogledali u nas hahaah upsic :). Rado ga koristim sada, mada nije mi bas za zimski period tako da ce uskoro morati da priceka lepse vreme. Nijansa je prelepa roze, izuzetna je trajnost (meni traje i do 3 nedelje) i izuzetno se lako nanosi tako da vam toplo preporucujem ove lakice. 


Jos jedan Aurin proizvod koji verovatno vrlo dobro poznajete. U pitanju je kompaktni puder pod nazivom Valvet Matte. Meni je odlican nakon nanosenja Cover Me pudera. Ima mat zavrsnicu, moze se nanositi i samostalno i kao takav se pokazao super. Pakovanje je vrlo prakticno, ispod se nalazi ogledalce i sundjer za nanosenje. Moja nijansa je malo tamnija, ali planiram svakako da ponovim kupovinu samo sto cu uzeti za nijansu svetliji. Cena iznosi oko 700 dinara i moze se naci u svim vecim drogerijama. 


Sapun sa maslinovim uljem koji sam dobila iz Grcke kao poklon. Prvo sto mi se dopalo je miris koji je predivan i podseca na grozdje. Ranije nisam koristila sapune za telo, ali ovaj mi se pokazao kao fenomenalan. Nega je izvrsna, odlicno peni i lako se ispira. Kostao je 1 evro i znam da postoje mirisi raznih varijanti tako da je to stvarno odlicno. Bas me je pozitivno iznenadio i koristim ga vec duze vreme prilikom tusiranja. 


Allin sampon protiv peruti za koji spremam zaseban post gde cete moci da procitate vise o njemu. Sampon je na prirodnoj bazi, nema bas prijatan miris, ali zato odlicno radi ono za sta je namenjen. Uzela sam ga zbog peruti najvise, ali namenjen je i za opadanje kose. Kupila sam ga u DM-u po ceni od 680 dinara. Vrlo je redak i malo se teze nanosi, ali meni ne smeta. Neke devojke su se zalile jer isusuje kosu, to je donekle i tacno, morate koristiti losion uz njega ukoliko zelite sjajnu i glatku kosu. 
Svakako i uprkos mirisu koji podseca na beli luk i tom isusivanju meni se pokazao kao odlican i protiv peruti i protiv opadanja kose. 

You Might Also Like

7 коментара

  1. Mindjuse su predobre :) bas mi se svidjaju <3

    ReplyDelete
  2. Aura proizvodi mi se baš sviđaju i držim fige da što prije dođu do nas :D Sapun je baš lijep poklon :)

    ReplyDelete
  3. Volim Aurine proizvode :)

    Pogledaj moj blog www.thefoamofcancun.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Jos uvek nisam probala Aurin kameni puder ali bice, bice :) Mala pomoc prijatelja iz Nisa, tj mene :) - u Villiju ovaj puder kosta 500 i nesto din. Kristina

    ReplyDelete
  5. Dopadaju mi se noviteti i moram i ja da probam ovaj šampon mnogi ga hvale :).

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram