Allin šampon protiv peruti, svraba i opadanja kose

11:46 AM

Prva vest koju zelim da vam kazem je da sam napokon polozila voznju. Konacno! Dobila sam dozvolu i mojoj sreci nema kraja. Iskreno ne pamtim kada sam bila srecnija u poslednje vreme. 
Zatim, pocele su pripreme za medicinski fakultet
To je jedan, zapravo i najveci razlog zasto je blog zapostavljen vec nekoliko nedelja. Obaveze, ucenje, kopiranje skripti, jurcanje tamo-ovamo, blabla.
Ozbiljno sam se posvetila ovom ucenju i planiram da narednih meseci to bude u prvom planu tako da vas molim da mi ne zamerite ako postovi ne budu redovni, ipak je potrebno odrediti prioritete. 

Ne znam za vas, ali kod mene novogodisnja euforija je manja nego proslih godina. Ne znam zapravo ni razlog zbog cega je tako. Zapravo znam. Ljudi oko mene su haoticni, nervozni, pod pritiskom da sve zavrse tako da ne obracaju paznju na praznike. Ja se nakako jos uvek kobeljam iz te monotonije. Zanimaju me vasi planovi, kako vi planirate da provedete najludju noc? Ja sam se organizovala juce. Oko te organizacije je tek bilo nerviranja i lupanja glave, ali na kraju ce sve ispasti dobro kako stoje stvari. 

U narednom postu (koji je bio pre otprilike 100 godina hahah) sam vam pisala o nekim stvarcicama koje sam cesto koristila u proteklom periodu  i najavila da ce o Allinom samponu koji sam koristila dugo biti zaseban post.


"Allin sampon protiv peruti za koji spremam zaseban post gde cete moci da procitate vise o njemu. Sampon je na prirodnoj bazi, nema bas prijatan miris, ali zato odlicno radi ono za sta je namenjen. Uzela sam ga zbog peruti najvise, ali namenjen je i za opadanje kose. Kupila sam ga u DM-u po ceni od 680 dinara. Vrlo je redak i malo se teze nanosi, ali meni ne smeta. Neke devojke su se zalile jer isusuje kosu, to je donekle i tacno, morate koristiti losion uz njega ukoliko zelite sjajnu i glatku kosu. 
Svakako i uprkos mirisu koji podseca na beli luk i tom isusivanju meni se pokazao kao odlican i protiv peruti i protiv opadanja kose."


Sampon se prvenstveno koristi protiv opadanja kose. Meni kosa ne opada. Medjutim postojao je period kada sam imala perut koji se bas, bas primecivao i to nije uopste lepo ni prijatno. Tako da sam nakon brda isprobanih proizvoda, uzela Allin sampon u nadi da ce mi on pomoci. Vec u isecku mozete videti da sampon od 200ml kosta 680 dinara. Mada koliko sam primetila sada je ta cena bas niza, negde oko 400 dinara je trenutno. Bocica je plasnicna. 
Sampon se bazira na prirodnim sastojcima. Sama struktura sampona je vrlo retka. Mnogo redja nego kod drugih sampona i to vam moze biti problem priliko nanosenja. 


U sastavu sadrži:
  • 1/2 češnja belog luka
  • 1 koren koprive
  • 9 listova koprive
  • 5 cvetova lavande
  • sodium laureth sulfate (SLS)
  • aqua destilate i
  • aethyl alchohol

Mene je miris u pocetku iritirao. Sampon ima miris belog luka i to me je izludjivalo. Najveci strah mi je bio sta cu raditi ako se miris dugo zadrzava i oseca nakon pranja kose. Medjutim to nije slucaj, tako da nema potrebe da se uzbudjujete preterano oko toga. Jeste neprijatan, ali vremenom se naviknete i ne obracate paznju. Jos jedna negativna strana je to sto zna da isusi kosu. Ja sam to nadoknadjivala regeneratorom (ne secam se koji sam koristila, jer ih cesto menjam zbog mirisa). Meni isusivanje nije bilo veliki problem, ali znam da neke devojke nisu mogle da podnesu koriscenje sampona zbog toga. Naravno sve je to licno iskustvo i svako od nas razlicito reaguje.



Sampon se koristi tako sto se na nakvasenu kosu nanese Allin sampon, utrlja i masira. Zatim se ispere i ponovo nanese i utrlja. Ostavi se 3-5 minuta da deluje, a potom ispere. Pogodan je za svakodnevno koriscenje jer nije previse jak. Nakon susenja kosa je leprsava i sjajna. Nije otezana i mirisu belog luka nema ni traga. 

Preporucuje se upotreba Alliong losiona koji podstice rast kose pored ovog sampona. Medjutim ja nisam koristila losion i nemam iskustva sa istim. 

Da li ste probale neki od Allinih proizvoda i kakvi su vasi utisci? 


You Might Also Like

5 коментара

  1. Nisam probala Allin proizvode još uvek. Ovaj šampon zaista deluje lepo. I super je što ne ostaje miris belog luka u kosi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da, bila sam presrecna kada sam primetila da nema mirisa. :D

      Delete
  2. Cestitam na polozenoj voznji, i sama znam koliko sam se radovala kada sam istu polozila..:) Ovaj sa,pon je super, i sama ga koristim, i obozavam ga.>:)

    ReplyDelete
  3. Nisam još probala ali toliko čitam o njemu da ću morati :)

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram