After long time

4:48 AM


Zdravo svima! Nije me bilo jako odugo, ali imam zaista dobar razlog za to. Zvanično sam upisala Medicinski fakultet u Nišu, tako da sam postala student medicine. Spremanje za isti je razlog zašto me nije bilo ovoliko. Učenje je počelo još novembra, ali poslednjih mesec dana bukvalno ni za šta drugo nisam znala sem za hemiju i biologiju. Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam saznala da se sav trud isplatio. Dala sam sebi par dana odmora, a sada krećemo u nove pohode. 

Primetićete bitnu razliku u fotografijama iz ovog posta i prethodnih, to je zato sto vam uskoro spremam jedno veliko iznenađenje. 
Čitav blog će dobiti novi izgled i postovi će biti mnogo kvalitetniji u odnosu na prethodne. Tako da stay tuned! 
Odlučila sam da prvi post nakon dugo vremena bude upravo ono šta ja najviše volim da čitam. Reč je proizvodima koji su me oduševili prethodnog meseca

Mnogi od ovih proizvoda će dobiti posebnu recenziju, jer zaista to zaslužuju i ne želim da ovaj post ode u nedogled.



Prvi proizvodi koji će imati posebnu recenziju su upravo ovi. 
Verujem da ste čuli samo reči hvale o I love... proizvodima za negu tela. Epa zaista je tako. Mnogo puta sam se premišljala da li da ih uzmem i proverim sve ono o čemu sam čitala, ali bih odustajala zbog cene misleći da mleko za telo ne vredi 600 dinara. Kada sam videla da su na akciji u Dm-u po ceni od 250 dinara, nisam mogla dozvoliti da ih ne kupim. 
Pakovanje je prelepo, slatko i ženstveno. Ja sam poznata po tome da padam na takva pakovanja. 
Piling za telo spada u blaže, pa ako volite one grublje ovaj će vam doći kao gel za tuširanje. Sadrzi male abrazivne čestice i ostavlja nežano-slatkast miris jagode. 
Losion ne ostavlja masan trag, lagan je, lako se upija. Pravi letnji. Ostavlja kao i piling slatkast i nežan miris jagode koji se zadržava nekoliko sati. 

Više o sastavu i samoj upotrebi proizvoda pročitaćete u narednom postu.

Da ne zaboravim i kolačić Anđeli sa belom čokoladom i brusnicom koji je baš po mojoj meri. Mogu vam reći da sam se zaljubila u njihove kolačiće. 


Lakovi koji svakako zaslužuju vašu pažnju. Nikad ranije ih nisam koristila dok ih nisam uočila u Dm-u na sniženju. Regularna cena je 200 dinara, tada su bili po ceni od 100 dinara. 
Pakovanje od 11ml u kom dolaze je skroz okej, četkica je dovoljno široka i vrlo praktična. 
Ono što je mene oduševilo kod ovih lakova je njihova postojanost i pigmentacija
Mogu vam trajati 7 dana, čak i ove svetlije nijanse. Za mene je to otkriće, jer kada uporedim lakove koje sam plaćala i do 400 dinara, a koji su trajali svega 3 dana i ove ne mogu da verujem.
Suše se vrlo brzo, a što se tiče boje, verujte mi apsolutno je ista kao i u bočici.
 Za sada imam ove tri nijanse 482 - Expressive Blackberry, 456 - Purr Cat, 468 -Pony Tale

Na fotografiji ispod možete videti kako izgleda Expressive Blackberry na mojim noktima u jednom sloju.




Prvi utisak za oba proizvoda je VAU! 

Essence Body Splash Lights of Orient je sprej za telo koji dolazi u plastičnom svetlo roze pakovanju od 100 ml, preporučena cena je 300 din. Najviše sam ga kupila zbog šljokica kojih ima previšeee. Jednostavno obožavam ga! Ostavlja slatkas voćni miris na telu. 

Make Me brow gel za obrve u praktičnom pakovanju od 3,8ml. Ovo je moj prvi gel za obrve i ne planiram da ga menjam. Imam 02 browny brows nijansu koja mi savršeno odgovara.
 Četkica je odlična i super dođe kada žurite negde i na brzinu sređujete obrve. Imam po prirodi guste obrve kojima ne treba mnogo popunjavanja tako da mi se ovaj gel odlično pokazao. 

Više o ovome u nekom narednom postu. 


Fennel Body Butter sa mirisom jagode i manga više koristim jer su mi ti mirisi više za leto. Oba proizvoda imaju kremastu teksturu, savršeno neguju i imaju prelep miris koji se dugo zadržava na koži. Prilično se brzo upijaju, tako da im ja nisam našla zamerku. 
Sve u svemu dobijate savršeni proizvod za 400 dinara u pakovanju od 200ml

Znate da ćete više o sastavu pročitati u narednom postu hahah. :D



Samo ću vam reći VREDI! I te kako zaslužuje zasebnu recenziju. 
Može se reći da me je ova Real Techniques četka  oduševila kao nijedan proizvod u skorije vreme. Dugo sam je izbegavala zbog cene i uzimala jeftinije varijante. Na kraju sam odlučila da je kupim pa kud puklo da puklo. I to je moja najbolja odluka. Iznova joj se divim i divim svakog dana kad je koristim. 
Premekana je i nežna, savršeno raspoređuje tečni puder i prilikom pranja mi se pokazala odlično. Sledeća na spisku je Real Techniques četka za rumenilo. 



Maybelline Push up Drama je maskara o kojoj se poslednjih meseci pisalo i pisalo. 
Pakovanje od 9,5 ml je zanimljivo i dopada mi se boja. 
Četkica je gumena i nije gusta to me je malo i začudilo jer sam je zamišljala potpuno drugačije. 



Formula same maskare je dosta kremasta i gusta tako da jednim potezom možete dostići željeni efekat. Grudvica uopšte nema i ne slepljuje trepavice. Suši se izuzetno brzo. Ako niste baš spretne prilikom nanošenja drugog sloja lako može doći do slepljivanja trepavica (meni se to na početku dešavalo), pa je najbolje nanositi je u jednom sloju. 
Daje odličan volumen, tako da joj ime u potpunosti odgovara. Malo podiže trepavice, ali ih ne produžuje. 
Trajnost je odlična, bez problema će izdržati ceo dan. 


Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia je zamenilo i potisnulo klasično labelo. Kako sam ljubitelj ovih proizvoda i probala sve moguće nisam očekivala ništa preterano. 
Inače ne volim ovakva pakovanja jer su nepraktična kada se istroši polovina proizvoda. Tada morate nositi ili četkicu sa sobom kako biste ga naneli ili prstima da mažete usne. 
Tekstura je dosta gusta, ali na usnama se rastopi. Ne ostavlja boju na usnama, samo lagan sjaj. 
Miriše dobro, nisam neki ljubitelj mirisa vanile, ali ovaj proizvod me je skroz kupio mirisom. 
Nega je odlična, savršeno hidrira usne, ja ga koristim pre spavanja. 
Dolazi u pakovanju od 16.7 gr, preporučena cena je 289 dinara. Na slici ispod možete videti sastav.



P.S. Essence je izbacio novu kolekciju pod nazivom Bloggers Beauty Secrets pa vam preporučujem da je pogledate, paletu su zaista odlične. Uskoro ide i recenzija o njima. 

You Might Also Like

6 коментара

  1. Cestitam draga i zelim ti sreću, falila si nam 😊

    ReplyDelete
  2. čestitam na upisu na medicinski fakultet. Odličan post, ja baš volim čitati recenzije. Ovi lakovi za nokte stvarno se čine kvalitetni, ona bordo nijansa na tvojim noktima izgleda fantastično.

    www.modaodaradosti.com

    ReplyDelete
  3. CEstitam za faks, svaka ti cast..:)Slike su fenomenalne, i jedva cekam da vidim sta nam dalje spremas..:)

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram