Real Techniques by Sam & Nic

6:13 AM


I wanted Real Techniques brush for almost 3 months, so finally got  it. We all know that all Real Techniques brushes are super-soft and very high quality.  
It took me a long time to decide which one to get first and I chose this one for Foundation. I bought it in Dm drogerie for 1300 RSD (like approximately 11euros).
_______________________________________________________________

Priželjkivala sam neku od Real Techniques četki skoro 3 meseca i konačno sam kupila svoju prvu četku famoznog brenda. Sve njihove četke su premekane i visokog kvaliteta, pa mi je dugo trebalo da se odlučim koju da uzmem. Ipak na kraju sam se odlučila za ovu koja je namenjena za podlogu i tečni puder. Kupila sam je u Dm-u za 1300 dinara.


This brush is just amaznig. It picks up and apllies product very well and don't soak up product at all.  Of course it excellent blends. It washes well, dries fast and It's very very soft. 
______________________________________________________________

Ja sam oduševljena ovom četkom, zaista je neverovatna. Odlično nanosi puder i ne ''jede'' ga, onoliko koliko uzmete toliko ćete iskoristiti. Odlično blenda i ne ostavlja nikakve tragove. Što se tiče pranja zaista je savršena, suši se brzo i do sada nije ispala nijedna dlaka. Dlačice su mekane i nežne.


This is just great brush really worth the money for it. It's perfect liquid Foundation and base. I really recommend it to everyone.
_______________________________________________________________
Zaista vam preporučujem ovu četku jer je odlična kako za početnike tako i za one koji imaju brdo četki.

You Might Also Like

13 коментара

  1. drago mi je čuti da ti se četka već isplatila, kada je nešto kvalitetan proizvod onda je i viša cijena opravdana. Pozdrav<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koliko sam se premisljala oko kupovine, kad sam je kupila konacno pao mi je kamen sa srca hahaha :D

      Delete
  2. I sama neku od Real Texhniques cetkica vec dugo imam na wishlisti, nadam se da cu ih imati prilike isprobati. Drago mi je da si zadovoljna, lijepo od tebe sto si podijelila dojmove s nama :)
    Posjeti moj blog i ako se uclanis, napisi u komentar kako bi mogla uzvratiti: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Kod nas, u BiH, nema RT četkica, ali nadam se da će se pojaviti jer su se pojavile i kod vas. :)



    NA MOM BLOGU JE U TIJEKU DARIVANJE -> itsnina23.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. U Srbiji koliko sam videla ima ih samo u Dm-u. :)

      Delete
  4. imam njihovu vlush brush i kao i ova tvoj je jako mekana, predivno distribuira proizvod i iskoristi maksimum od njega.. kistovi u koje se isplatni investirati, jer onda imaš pravu stvar :D

    ReplyDelete
  5. U potrazi sam za svojom savrsenom cetkicom za tecni puder (trenutno koristim jednu od Farmasi kistova i zadovoljna sam ali moze to jos bolje) i ova me bas interesuje da je nabavim. Kod nas u BiH je nisam vidjala ali sljedeci mjesec sam u Srbiji na par dana pa se nadam da cu je i ja naci! :-)

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram