Little Gifts From Sister

6:51 AM


Moja sestra ima obicaj da me povremeno iznenadi sitnicama koje su mi svakodnevno potrebne i koje trosim kao luda. Najosnovnije stvari kupujem kad mi nestanu i onda nateram sebe jedva da odem do drogerije ili apoteke i kupim potrebne stvarcice, ali pre nego sto potrosim sve ona uskace u pomoc i kupuje mi. :)




U celom paketicu posebno me je iznenadio melem od kamilice za usne koji je napravljen od prirodnih sastojka.


 Dolazi u plasticnoj kutijici na kojoj pisi naziv proizvoda i kolicina (30ml). Iskreno ne znam gde ga je kupila, ni cenu. Ali verujem da moze da se nadje u apotekama. Ne volim bas balzame za usne koji su u ovakvoj ambalazi jer kada se istrosi vise od pola postane nezgodan za koriscenje i morate cetkicom uzimati. Meni je mnogo prakticnija klasicna amabalaza koju mogu nositi svuda sa sobom i staviti balzam kad god mogu.
Mirise mi na mesavinu meda i kokosa. Miris kamilice nisam osetila uopste. Verovatno jer se u maloj kolicini i nalazi u proizvodu.
SASTAV: Maslinovo, kokosovo i bademovo ulje, pcelinji vosak, vitamin E, ekstrati biljaka kamilice i vanile, etarska ulja mente.
Boja je zuckasta i daje prijatan osecaj na usnama, dosta je masan sam po sebi, ali moje usne ga brzo upiju.


Ovo je Old Spice Original Eau de toilette. Toaletna voda ima slabiju koncentraciju mirisa od samog parfema. Koristim obicno posle tusiranja, ali ne verujem da cu u skorije vreme da je potrosim.
Ambalaza mi se bas dopada, elegantna je, bela i svedena.


Klasican labello koji koristim kada se umorim od ostalih mirisnih i pigmentovanih. Naidju mi tako dani kada koristim samo ovaj koji je meni jedan od najboljih. Pruza mi dovoljnu hidrataciju, ne ostavlja trag, ima blag gotovo neprimetan miris. Koristim ga vec duze vreme i ne planiram da ga menjam.


Ambalaza ovog Rexona dezodoransa mi je onako. Ne volim bas ovakve pumpice. Obecava 48h zastitu sto naravno nije tacno, mada izdrzi bez problema do 8 sati. Miris je blag i osvezavajuci, ali nije me odusevio. Licno vise koristim Balea dezodoranse sto zbog mirisa, sto zbog preslatke ambalaze. Ovaj mi je onako srednji, nista posebno, ali nije ni los.



Nivea Baby Soft Cream koju mislim da su svi probali. Ja je obozavam. Ne dopada mi se samo ambalaza, ali krema je namenjena deci tako da je okej. Mada sama kutija je ogromna i nikako ne mogu da je nosim u tasni, tako da je namenjena mackanju tela kod kuce.
Dovoljno je hidrantna i osobe sa suvom kozom da je koriste. Koza posle nje mi je mekana i nezna. Moze da se koristi i za ruke, kao dnevna ili nocna krema. Ja je najcesce koristim kao losion za telo posebno tokom zime.

Da li ste vi probali neki od ovih proizvoda i kakvi su vasi utisci? 

You Might Also Like

14 коментара

  1. I love rexona and labello ;). And I use it. Thanks, dear, for visiting my blog. Keep in touch, pls. Kiss

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Tvoja sestra je jako pazljiva. Post je odlican. Volela bih da me posetis i da se uclanis u moj blog...
    free01time.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Koristila sam Rexona dezodorans i dobri su mi, a inače uvijek koristim Balea, imam ih sve mogue vrste. Bez labella ne mogu, svaki dan ga nanosim po 100 puta :D A kremu za tijelo ne koristim, koristim samo za lice, isto Nivea i baš sam zadovoljna. Super post :)
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja najcesce koristim Balea dezadoranse. :)

      Delete
  4. Hvala draga, sto si posjetila moj blog. :*

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Probala sam skoro sve izuzev ove toaletne vode :D Gde to ima da se kupi? :)

    Kapege life moments :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nazalost nema u Srbiji, mora da se naruci. :/

      Delete
  6. Volim ovo labello i koristim ga.
    Poseti moj blog ako hoces i uclani se, ja tebe pratim. thisblogbelongstosabi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ovaj melem dobro izgleda, ali ne volim da nanosim prstima na usne :(

    Beehive by B - See the latest outfit! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, to mu je jedina mana, ni ja ne volim to.

      Delete

Tumblr

We Heart It

Instagram