Beauty Blogger Tag

10:07 AM

Hvala Tijani sa bloga Sreca je zdravlje  kao i divnoj devojci sa Lola's heaven  na nominaciji.


1. Zašto si počela pisati blog i koliko se dugo baviš ovim poslom?


Prvo je nastala stranica na Fajsbuku pod nazivom Women's Corner 2011. godine. Bila je to stranica na kojoj sam objavljivala fotografije cipela, odece i nakita koji mi se dopada kao i meni omiljena mesta. Omiljeni deo dana mi je bio kada bih sela, listala te fotkice i trazila nove. Osecala sam se ispunjenom i odmornom. Iznenada sam otkrila blogove, tada blogovi nisu bili toliko poznati, meni se dopala ideja da pisem o stvarima i licnostima koje volim pa sam tako i otvorila ovaj blog. U pocetku to nije bio beauty blog, ukoliko pogledate ranije postove moci cete i same da uocite to, takodje u pocetku sam pisala na engleskom jeziku. To se je promenilo kada sam otkrila tonu beauty blogova koji su mi se dopali i koje redovno citam svakog dana. 

2. Koji su bili prvi blogovi koje si pratila?

Prvi blog koji sam zapratila je Glam & Glitter. Tamara mi je fantasticna i uvek mi je inspiracija. Nakon toga Blonde Salad i Kenzas. Od beauty blogova prvi koje sam citala su Zipa This, Gorgeous on a budget i Sreca je zdravlje

3. Koji je bio prvi proizvod koji si kupila čitajući recenzije blogerica?  Je li proizvod opravdao tvoja očekivanja?

Hmmm ne secam se bas, dosta puta sam kupila proizvode citajuci recenzije, takodje uvek kada mi se dopadne neki proizvod sacekam da stignem kuci i procitam sta druge devojke misle o njemu. Za sada svi proizvodi koje sam kupila tako su opravdali moja ocekivanja.

4. Navedi 5 stvari koje su ti najdraže kod pisanja Beauty Bloga?

Definitivno prva stvar je to sto svakodnevno naucim nesto novo citajuci druge blogove. Volim savete koje dobijam i to sto znam da mogu uvek da potrazim neki savet. Volim to sto sam probala veliki broj proizvoda po preporuci drugih devojaka i ti proizvodi su me odusevili. Zaista puno dragih stvari.

5. Što si naučila otkad pišeš blog?

 Dosta sam mlada, devojke koje vode beauty blogove su puno iskusnije od mene, puno vise proizvoda su probale i puno toga sam naucila od njih. Zahvaljujuci njima sam naucila da moram da obratim paznju na sastva proizvoda pre nego sto ga kupim i da razumem isti taj sastav. Takodje one mi pruzaju i inspiraciju za svaki sledeci post i recenziju. Naucila sam da biram kvalitetnije proizvode, da citam druga misljenja o njima i da se ne zalicem za neki proizvod dok ne procitam recenzije o njemu. 

6. Što se kod tebe promenilo od kada pišeš blog?

Hmmm, da se nesto drasticno promenilo- nije. Ovo mi je vid hobija. Promenilo se to sto veci znacaj pridodajem biranju proizvoda, pazim sta koristim i sta stavljam na lice i telo. Promenilo se to da sada cesce citam recenzije, obracam paznju da druge devojke koje pisu...

7.  Imaš li neki savet za one koji nameravaju pisati beauty blog?

Pisite o onome sto VAS zanima, pisite o cemu VI zelite. Vas blog- vasa pravila. Pisite o onome sto volite, nemojte da pisete ako vas mrzi i ako sebe morate da naterate na pisanje, onda to nije vredno jer ne uzivate u tome. Jednostavno trebate uzivati u ovome, ovo treba da vam bude jedan vid odmora. 


Toliko od mene ovog puta, pozivam sve devojke koje jos uvek nisu da urade ovaj tag. :)

You Might Also Like

6 коментара

  1. Predobar savjet na kraju... <3 :D

    ReplyDelete
  2. Super post, kao i savet, biće od koristi beauty blogerima, sigurna sam. :-)
    http://maketheworldbetter9.blogspot.com/ novi post kod mene:-)

    ReplyDelete
  3. Hvala na odgovoru na tag i jako mi je drago da voliš i pratiš moj rad kao i što sam sada ja saznala malo više toga o tvom blogu :)

    ReplyDelete
  4. Perfect post and outfits. I'm like it a lot. Thanks a lot for visiting and for such a nice comment. Keep in touch, pls. :*

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. The Blonde Salad je i kod mene bio jedan izmedju prvih fashion blogova koje sam pratila :) xx Maja
    - http://majasmuffin.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram