Empties

3:55 AM




Palmolive Pampering touch gel za tusiranje mirise preprepredivno. Ima miris kokosa, tako da ko obozava kokos kao ja toplo preporucujem. Ima ga u svim drogerijama i jako je dostupan. Inace ranije sam sam koristila Palmolive kupkice i onda sam jedno vreme zaboravila skroz na njih i evo polako im se ponovo vracam.
Astera Power White sredstvo za ispiranje usta koje koristim redovno 2-3 puta nedeljno (da li ste znale da ne bi trebalo svakodnevno da se koristi?) Koristim ga nakon pranja zuba za osvezenje daha i obozavam taj osvezavajuc miris, super je. Cena je oko 200 dinara i mozete ga naci u svim drogerijama, pa cak i supermarketima.


Avon True Color paleta od 4 nijanse mi se pokazala odlicnom. Kvalitet je i vise nego odlican u odnosu na cenu (koja varira od katologa do kataloga, ali na akciji budu i 500 dinara). Pigmentacija me je odusevila. Nije nista famozno, ali u odnosu na ostale senke po toj ceni je predobra. Moja paleta je Stone Taupes, odlicno se pokazala i za svakodnevnu sminku i za vecernji izlazak uz dodatak sljokica i eyelinera. Imate veliki izbor nijansi koje se odlicno slazu. Zaista ove paletice su moj favorit.
She olovka za oci mi se pokazala solidnom, izdrzi bez problema i do 5 sati koliko sam je najduze i nosila. Cesto koristim crnu olovku samo kao pomoc pre nanosenja eyelinera, ali imam utisak da se She kozmetika bas popravila. Cena je 280 dinara u DM-u.


I sada maskare, bicu kratka, jer ni sama ne volim bas postove gde ima previse teksta. Luxe maskara iz Avona mi nije bila nista posebno. Nema grudvice i postojna je, ali ne pruza mi adekvatan volumen i duzinu, pogodna je za svaki dan, ali za neku upadljiviju varijantu ne. Realno po toj ceni mozete naci i bolje maskare.
Avon Color Trend maskaru sam potrosila drugi put i odlicna mi je. Koristila sam je non stop za sve zivo i istrosila sam je najbrze. Verovatno cu je kupiti i treci put.
Avon Colour Style pruza odgovarajuci volumen i duzinu. Nemam neko posebno misljenje o njoj, ali cena je srazmerna kvalitetu.
*Mozete ako vas detaljnije zanima pogledati post o maskarama OVDE.


Sephora bazu za sminkanje sam kupila u Sephori po ceni od 1200 dinara. Nazalost nisam u mogucnosti da je nabavim lako jer se Sephora zatvorila u Nisu. Baza mi se pokazala kao odlicna, bez mirisa je i prijatna je na licu, koza se lepo zategne. Lice je nakon nanosenja glatko i matira mi odredjeno vreme. Desavalo mi se da se posle 3-4 sati prosijava nos, tako da prosijavanje odlozi za par sati, ali ne uspe da da potpun mat efekat dugo. Meni nije izazivala nikakve iritacije i odlicna mi je bila.


Oriflame ruz- iskreno vise se i ne secam koja nijansa, odavno sam ga kupila. U pocetku mi je bio dobar, vremenom je postao nekako voden i veoma tezak za nanosenje, jedva bih ga nanela i uz pomoc olovke razlivao bi se i ne bi stajao na mestu. 
Ne koristim sjajeve, ali Avon Color Trend Pink Lip Gloss je druga prica. Morala sam da ga probam jer nakon nanosenja providna boja koje je zapravo sjaj prelazi u roze koja odgovara vasem tenu. Epa obicna reklama! Niti prelazi, niti lepo izgleda. Daje lepljiv osecaj na usnama koji nije prijatan i nikako mi nije odgovarao.  

You Might Also Like

17 коментара

  1. Sephora je odličan brend i još uvijek žalim jer su se povukli iz Hrvatske :/ Ovu bazu nisam probala, ali vjerujem da je odlična :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja da prezalim to sto vise nema u Nisu. :/

      Delete
  2. Palmolive Pampering Touch gel zvuči odlično, jer i sama obožavam miris kokosa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas se oseti miris kokosa, preporucujem ti je. :D

      Delete
  3. Odličan post kao i uvijek, draga. Super brend. Hvala na posjeti mog bloga. Veliki pojubac iz Sarajeva ;)

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. obožavam ovaj Palmolive gel za tuširanje od kokosa <3
    kako je lijepo vidjeti da si potrošila sjenila :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Non stop sam ih koristila i napokon sam ih potrosila, odlicna su. :D

      Delete
  5. Odlican post! :)

    dianadblogging.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. imamo istu senku <3
    super post :)
    ako zelis pogledaj moj blog novi post Q&A!
    lep dan ti zelim :)

    Isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Lovely and great, dear, thank you for visiting my blog. Pls, keep in touch, dear.

    http://mylovelyfashionbih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Odlican post!
    <3


    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  9. Baš lepo toškaraš :). Ja polako prikupljam materijal za post o potrošenim proizvodima. Ja nikada nisam potrošila ni jednu senku koliko si ti ovu Avonovu, uvek dođem negde na pola ili mi ispadne pa se razleti na sve strane ili prođe rok i moram da je se rešim. Imam i ja Avon Luxe maskaru i totalno mi je razočarenje, ne radi baš ništa dok sa Color Trend Boost It! maskarom koja košta samo 200 din prezadovoljna.

    ReplyDelete
  10. Palmolive pampering touch od kokosa mi je najljepši iz te kolekcije tuširalice :D predobar je

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram