New In

5:52 AM


Pokupovala sam neke proizvode i odlucila da vam ih sve zajedno prezentujem. Ja recimo zaista volim da citam ovakav vid posta gde je vise proizvoda na jednom mestu i lepo sve vidim, mada ne praktikujem bas da ih pisem jer ne kupim mnostvo stvari odjednom tako da moram da cekam kada kupim jos nesto da bih slikala, ili da u postu bude zasebna slika svakog proizvoda i onda ispadne malo komplikovanije nego kada se posvetim samo jednom proizvodu. No, da krenem. 


Obozavam Palmolive kupke, predivne su. Obozavam ih zbog mirisa najvise, jer se ne oseca vestacki, previse sladunjav ili jak miris kao kod kupki. Vecina njih pruza fantasticnu negu, mada moja koza je takva da joj zapravo ne treba preterana nega, mogu da je namazem losionom i jednom u 2 nedelje i ona nece biti suva i dehidrirana. Tako da nakon ovih kupkica desava se da ne koristim mleko za telo jer mi one pruzaju sasvim dovoljnu hidrataciju. Izuzetno su kremaste i lako se razmazuju po telu. Lako pene, a miris ostaje na kozi. Koza je posle tusiranja glatka i mekana. Na fotkici mozete da vidite Palmolive Irrisistible Softness kupku sa crnom orhidejom i hidratnim mlekom od 500 ml i Palmolive Piacere Vellutante od 250 ml. Prvu kupkicu sam vec koristila i miris mi je prelep, osvezavajuc i podseca me na borovnice, zato sam sada kupila ovo vece pakovanje. 
Kolynos Super White vec znate da koristim redovno ako pratite blog. Mozete je videti i u OVOM postu. Meni je ta pasta nezamenjiva. 


Labello uvek nosim sa sobom, to je proizvod bez kog ne mogu ako mi nije u torbi. Posto sam potrosila zalihu nabavila sam drugi da probam. Naisla sam na akciju u Metro-u 2 za 220 dinara i odmah uzela. Miris se bas oseca, do sada nisam koristila balzam za usne sa intenzivnijim mirisom. I zaista podseca na breskvu. Ostavlja blag sjaj na usnama, tako da one izgledaju zaista divno kada ga nanesete. Nega je solidna, mada koristila sam bolje, recimo sa visnjom koji mi je bio izvrstan.


U potrazi sam za odgovarajucom dnevnom kremom nakon ciscenja lica od bubuljica i oziljaka (vise o tome mozete da procitate u OVOM postu). Tako da sam odlucila da probam Bioten Skinnergy Break Free kremu. I mogu da vam kazem da sam zaista zadovoljna. Namenjena je masnoj kozi, a meni upravo takva i treba. Takodje ima zastitni faktor 15 sto je za mene jako pogodno zbog vitiliga koji imam na bradi (vise o tome OVDE). Lice nakon nanosenja nema odjsaj i sjajno izgleda. Miris je malo jaci, vockast, ali meni je odlican i bas mi se dopao. Tako da cu nakon probanja ovog testera kupiti definitivno kremu. 



U New Yorkeru je ogromno snizenje bilo, pa sam pored par bluzica ugrabila i ove prstencice za 300 dinara. Moram da priznam da su bas upecatljivi i veliki pa ih nosim odvojeno. Odlicno izgledaju i upotpunjuju i najjednostavnije kombinacije. 

You Might Also Like

14 коментара

  1. Predivan post! Ja sam također jako zadovoljna Palmolive kupkama i uvijek imam zalihu u kupaonici. :) <3

    ReplyDelete
  2. Mnogo mi se dopadaju prstencici ;)

    ReplyDelete
  3. Moram da probam ovo labelo,odusevljena sam lubenicom,pa sigurno mislim da je i ovaj dobar <333 divan post

    novi post na mom blogu:

    tijanaqueenoffashion.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Palmolive proizvodi djeluju interesantno, a morat ću isprobati i ovaj Labello. :)

    ReplyDelete
  5. Palmolive obožavam još od srednje škole ali od toliko noviteta nekako uvek zaboravim da kupim nešto, labelo takođe volim jedno jedino nema mu zamene :)

    ReplyDelete
  6. Prstenje mi se baš dopada :) I ja volim Kolynos :) <3

    ReplyDelete
  7. If you want to get a really good skin care product, then the answer is simple men's face moisturizers in Singapore. What men and women need is not always the same.

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram