Garnier Pure Active Micelarna Voda

9:55 AM

Micelarne vode su namenjene za skidanje šminke. Razlika između micelarne vode i penušavih preparata za skidanje šminke je u tome što se molekuli micelarne vode udružuju u micele i to zapravo čini micelarnu mnogo blažom varijantom. 
Sastav micelarne je uglavnom voda, a ostatak sastojaka je priblizno isti kao kod ostalih proizvoda. Micelarna koju ja koristim i koju nisam menjala je Garnier Pure Active. Kupujem je u Lilly drogeriji i često je na akciji pa je možete uzeti i po ceni od 500 din

Pakovanje je plastično sa belim čepom. Čep se lako otvara, ali je i čvrst pa nećete imati briga da se slučajno otvori. Pakovanje sadrži 400ml proizvoda, otprilike za 200 korišćenja. 
Na pakovanju piše da čisti i matira kožu, da skida šminku i da je dermatološki testirana. 
Sama micelarna je bezbojna, bez mirisa
Potrebno mi je oko 4 tufera da skinem nevodootpornu kompletnu šminku sa lica. Nije mi teška za kožu, niti je masti. Područije oko očiju me ne pecka nakon korišćenja, što je meni izuzetno bitno. Nakon korišćenja sledi umivanje, a zatim Perfectly Purifying piling ili korišćenje Medical Plants gela za umivanje

Ja sam izuzetno zadovoljna ovim proivodom, o tome govori i činjenica da ovu micelarnu ne planiram da menjam i koristim je već mesecima. 

You Might Also Like

0 коментара

Tumblr

We Heart It

Instagram