Style Icon: Olivia Palermo

1:13 PM

Olivia Palermo je sa sigurnoscu ikona stila. (Pitam se zasto nisam ovaj post ranije napisala upss...)
Poznata je po glavnoj ulozi u seriji The City. U decembru 2010.  proglašena je za jednu od najbolje obucenih osoba te godine.


Uvek besprekorna, zenstvena i prirodna... Olivia Palermo ne moze da pogresi kada je u pitanju odevna kombinacija za bilo koju priliku. Nema omiljenog kreatora. Savrseno balansira između modernog i klasicnog stila i vesto uklapa pristupacne Zarine komade sa luksuznim komadina modnih kuća Prade, Burberry...

Preferira casual, cist look, odnosno slim, taman jeans, krznene prsluke i baletanke, kao i pencil suknje, kaiseve i atraktivne kosulje.
Olivia je od onih koji nikada nisu načinili modnu gresku i dobro poznaje stilska pravila. Njen recept glasi – manje je vise. Jednostavno je novo komplikovano. Bez je nova crna.

Modna kretanja, njene savete i svašta drugo sa predznkaom fashion možete pratiti na Olivijinom blogu, OlivaPelermo.com.










Olivia leti bira leprsave mini haljine, plisirane suknje, kratke sortseve u atraktivnom printu, teksas kosulje i baletanke, stilizovana uvek u svoju sjajnu dugu kosu, par sunčanih naočara, oversize torbu.








Sto se tice Crvenog tepiha i tu se pridrzava pravila "manje je vise" pa retko kada mozete da je videti sa upecatljivim aksesoarima. Obicno ponese perfektno dizajniranu haljinu i upecatljivu clutch torbicu.







You Might Also Like

2 коментара

  1. divno izgleda - prava dama :)
    i slatkica :D

    ReplyDelete
  2. odlican izbor Olivinih fotografija!
    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram