Valentine's Day Ideas

5:36 AM

Proslo je dosta vremena od poslednjeg posta, razlog tome su naravno obaveze i manjak slobodnog vremena. Kada sam zapocela sam blog to je delovalo kao da cu svakog dana odvojiti po 30 minuta maksimalno napisati ono sto zelim i to bi bilo to. Mada mnogo je drugacije od toga. Nekada je potrebno i po 2-3 sata da bi se napisalo nesto sto stvarno ima smisla. 

Povratak blog obelezavamo postom o predstojecem Danu zaljubljenih. Ruku na srce zaista se radujem tom prazniku. Tako da ce verovatno biti kasnije biti jos postova na tu temu.
Mada nekako najbitnija stvar je taj poklon sto treba da kupite. To ne treba da bude opterecenje, treba sa uzivanjem da izaberete neku SITNICU (da rec je o sitnici) koja ce znaciti toj osobi i ulepsati joj ne samo taj dan vec i duzi period.

Ovo su neke od ideja za interesantan i zanimljiv poklon.



For her

Pored klasicnih poklona kao sto je bombonjera, buket ruza ili neki komad nakita zasto ne biste svoju lepsu polovinu ove godine odveli u bioskop? Trenutno se daju "50 shades of Grey" i "The Boy Next Door" za koje mislim da ce se pokazati kao sjajni. Mislim da je odlazak u bioskop/pozoriste mozda odlazak na koncert savrsena vrsta poklona jer iza sebe ostavlja secanje na neki dogadjaj i prepelu uspomenu. 



Solje sa printom ili zanimljivog oblika (na primer u obliku srca) je takodje zanimljiv detalj koji ce ulepsati jutro.




Odlazak na veceru ili omiljeni kafic je dobar izbor, ali jos bolji je ako vi sami spremite veceru, ne mora ni kompletna vecera dovoljan je njen omiljeni dezert. Bice pun pogodak uz romanticnu muziku ili film.  Ako pak ne umete da se snalazite u kuhinji ili nemate vremena za pripremu, postarajte se za romaticnu atmosferu i narucite veceru ili samo slatkis.

















Ako zaista nemate inspiraciju, vremena ili kupujete nesto cisto radi reda uvek postoji opcija da joj poklonite parfem, cvece, knjigu ili nesto od modnih dodataka ukoliko devojka prati modu. Ali ja ovo smatram za rezervnu opciju ako vam nista gore od navedenog ne uspe.





For Him

Licno za muskarce mi se cini da je uvek teze odabrati pravi poklon bez obzira da li je rec o rodjendanu, prazniku ili nekoj proslavi. 

Uvek mu mozete pokloniti nesto slicno od gore navedenog (solju sa zajednickom slikom, kartu za njegov omiljeni bend ili za omiljeni film. 

Iznenadite ga novom kravatom (ako ih nosi naravno) ili novcanikom.



Ili mozda sat?



Kupite mu neku mozgalicu ili drustvenu igricu ukoliko ga to zanima, mozda neka zanimljiva knjiga dolazi u obzir, kavlitetno vino ako je ljubitelj pica. 

Mada nista sto kupite nece zameniti osecaj da su vase ruke napravile nesto i za vas dvoje posebno dragoceno. 








You Might Also Like

0 коментара

Tumblr

We Heart It

Instagram