Empties #1

3:31 AM


Sve bocice su prazne, napokon. Nesto sam koristila
par dana, a nesto mesecima. Nesto mi se bas dopalo, nesto malo manje, ali sve je potroseno.




Rosal Lip Balm Shine On Me labelo ima klasicnu ambalazu roze boje. Od kad sam ga kupila nosila sam ga sa sobom i mazala po ceo dan. Moze da se kupi u Lilly-ju ili Dm-u po ceni od 250 dinara. Ima blagu pigmentaciju i ostavlja bled roze trag, dugotrajnost mu nije jaca strana. Ima lep miris koji me podseca na zvake.
Hidratacija i nega: 9
Boja: 6
Postojanost: 7

Express Mengdu 3 in 1  moze da se koristi kao korektor, baza ili kao kompaktni puder. Ja sam ga koristila kao korektor. Imam ga vec mesecima i nikako da ga iskoristim. Nekako uvek kupim neki novi korektor i zaboravim na njega. Tekstura je super kremasta i ujednacava ten. Aplikacija je  veoma jednostavna. Ako se koristi kao baza lako moze u vidu linija da se nanese na lice, baze u vidu stika za pocetnike su odlican izbor. Prekrivna moc je blaga ka srednjoj, ali je nadogradiva. Idealan je za vecernje izlaske, kada stavljate vise sminke. Meni je solidno prekrivao crvenilo na licu i sitne bubuljice. Pokusala sam par puta da ga koristim za prekrivanje podocnjaka, ali ne izgleda lepo. Nijansa nije idealna za prekrivanje podocnjaka i modrica. Cena je bila oko 800 dinara (mada nisam vise ni sigurna da li ima da se kupi posto sam ga ODAVNOOO kupila). Stoji na licu dobra 3-4 sata. Pakovanje je klasicno, crno i snazno, pogodno za putovanja. Proizvod se ne topi na vrucini sto je odlicno. Proizvodjac je prilicno anoniman i nisam uspela da saznam mnogo toga o sastojcima, obicno ne koristim proizvode za koje nisam cula ili koji su mi nepoznatog brenda, mada eto ovaj je izuzetak. Potrebno je da koza pre nanosenja bude dovoljno hidrirana da ne bi ostajale ruzne linije. Dostupan je samo u jednoj nijansi.


Dr. Colic maska za lice sa Aloe Verom prva stvar koja je odlicna kod ove maske je to sto ne mazete prste, jednostavna i prakticna je za nanosenje. Deluje umirujuce i ublazava iritacije. Ja sam je koristila 2-3 puta nedeljno. Posebno je pogodna za osetljivu kozu. Drzala sam je oko 20 minuta, zatim lagano izmasiram lice i namazem dnevnu kremu. Koza nakon nanosenja je izuzetno meka i glatka pri dodiru.


O Dove kremici za ruke vec sam pisala u ovom postu. Napokon sam je potrosila. Koristila sam je cele zime i zadovoljna sam hidratacijom i dugotrajnosti koju ima. Pakovanje je bele boje, lako za koriscenje i bez poteskoce mozete ceo proizvod da iskoristite. Ima blag miris, brzo je koza upije i lagane je teksture.


Avon Mrs. Frosty kupka dolazi u preslatkom pakovanju. Malo je neprakticno za koriscenje i teze mi je bilo da istisnem kupku, ali je neodoljivo. Mirise na cimet, zacinjenu brusnicu i pomarandzu. Miris je prilicno sladak, meni je bio fantastican. Nije mi isusivala kozu, niti stvarala iritacije. Cena u katalogu je bila oko 280 dinara za 250 ml proizvoda.


Betty Boop Wild Cherry Body Spray proizvod koji mi se nije svideo. Iskreno ocekivala sam vise od njega. Kupila sam ga pre dosta vremena u Kanadi i dugo sam ga koristila, kao sto vidite ostalo mi je jos malo proizvoda. Ima sladunjav miris, koji je previse jak za mene, posebno za letnji period. Vise volim sprejeve sa laganim, osvezavajucim mirisom. Ovaj sadrzi i sljokice koje se vide na suncu, to mi je prilicno simpaticno, ali ipak sam proizvod me nije ocarao.



I poslednji proizvod* je Allure Chanel parfem  koji sam rado koristila svakog dana. Kupljen je u obliznjoj parfimeriji po ceni od 5 990 dinara za 50ml. Dolazi u providnoj, staklenoj bocici koja je elegantna. Sam miris je sladak i elegantan sa citrusnim notama limuna, mandarine i breskve. Osnovu parfema cine vanila, sandalovina i vetiver. Savrsen je za sve prilike. Spada u orjentalno cvetne mirise. Parfem je cista prefinjenost, jednostavnost i elegancija. Veoma je zenstven, diskretan i ima prepoznatljivu notu.

*U medjuvremenu sam potrosila Avon Cocoa Butter Rich Cream o kome sam pisala ovde. Zaista odlican proizvod po pristupacnoj ceni. Miris je fenomenalan, podseca me na cokoladu, jednostavno neodoljiv, Tekstura je gusta i teze se razmazuje, ali to je karakteristicno za putere za telo. Hidratacija je odlicna.
To bi bilo to za sada. Da li ste vi mozda koristile neki od ovih proizvoda?

You Might Also Like

16 коментара

  1. Od svih proizvoda, jedino sam koristila Dr Colic masku, i obozavala sam je.Prakticna je, lako se nanosi i zaista ostavlja fin osecaj na kozi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, u potpunosti se slazem i ja ih obozavam jer su veoma prakticne. :D

      Delete
  2. Koristila sam Dr Colic maske i stvarno su mi se dopale, podsetila si me da castim sebe nekim tretmanom ponovo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ih obozavam jer su veoma prakticne i lako se koriste, a sjajnu negu pruzaju. :)

      Delete
  3. Super post, koristila sam ovu Dove kremu i imam samo reči hvale. ♥

    maketheworldbetter9.blogspot.com - poseti moj blog :-)

    ReplyDelete
  4. super potrošeno :D
    Dove kremu za ruke sam koristila i voljela :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sjajna je, posebno jer je u malom pakovanju i mogu uvek da je nosim sa sobom. :D

      Delete
  5. Maska je savršena a imam ovu sneško kupkicu samo nikako da dođe na red :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupka mirise sjajno, ali dok je istiskas namucis se bogami. Barem sam se ja mucila. :/

      Delete
  6. Moram i ja nabaviti ove maske za lice, bas ih hvalite :D Mrs. Frosty je bas neodoljiv :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno nabavi jednu, verujem da ce ti se dopasti. :D

      Delete
  7. Imala sam mrs. Frosty i potrošila ga, super mi je miris :D obožavam cimetaste mirise. Ja sam joj poslije makla onaj mali plastični dio na otvoru kako se ne bi mučila da istisnem, samo sam oda morala pazit da ne izleti previše XD

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram