Versatile Blogger Award

3:45 AM

Versatile Blogger Award je priznanje koje se daje blogerima sa zanimljvim i kvalitetnim sadržajem. Nominovani bloger bi trebalo da podeli 7 činjenica o sebi i da nominuje 15 njemu zanimljivih blogova.
Mene je nominovala Zeljka sa bloga Only girl in the world


1. Ne jedem slatkise od januara. Mislim stvarno slatkise, bilo kupovne ili pravljene. Pre sam svakog dana uzimala cokoladicu, kolac, parce torte, sada se pocastim jednom u 3-4 nedelje tako sto napravim neki dezert. 



2. Obozavam sunce, leto, more i odmor. Uzasavam se zime i loseg vremena, kada je kisa mrzovoljna sam i najradije bih ceo dan provela kod kuce u krevetu gledajuci serije. 




3. Dan mi ulepsavaju sitnice. Tipa solja aromaticnog caja, omiljena knjiga, sunce, smeh dece, cvece, film, mirisljave svece. Imam svoj spisak omiljenih stvari, cim sam nervozna i neraspolozena odmah uzimam taj spisak i bacam se na citanje u nadi da ce mi makar malo popraviti raspolozenje. I iznenadjujuce uspeva :D

4. Obozavam, ali obozavam serije. Trenutno pratim Slatke male lazljivice, Vampirske dnevnike, Osvetu, Americku horor pricu. Cekam da otpocne nova sezona Igre prestola. Inace omiljena serija mi je Tracara, gledala sam je 4 puta. 
Pisala sam i post o omiljenim serijama, mozete o tome vise da procitate ovde.



5. Omiljeni kucni posao mi je postavljanje stola, ako to moze da se svrsta u kucne poslove. Najvise mrzim pranje sudova i sakupljanje vesa.


6. Ne pijem kafu, nikada i nisam. Ne podnosim ukus kafe ili nesa. Ali zato obozavam miris sveze skuvane kafe, i uvek kuvam roditeljima kada dodju sa posla. Dok oni piju kafu, ja pijem kakao ili caj.


7. Imam mladju sestru koja mi je najbolji prijatelj. Dok smo bile manje nismo se slagale i uvek smo se raspravljale oko raznih sitnica, sada je ona prva osoba koju zovem bilo sta da se desi.


Ukoliko vas zanima neka pojedinost o meni ovde mozete naci 50 cinjenica o mom zivotu, snovima, zeljama i omiljenim stvarima. A ovde mozete pogledati omiljene citate i fotografije za inspiraciju.

Iako treba da nominujem 15 blogova, necu to uraditi, jer je vecina devojaka vec pisalo ovaj tag. Ko god zeli da napise nesto na ovu temu, neka se oseca nominiranim. ;)


You Might Also Like

21 коментара

  1. Činjenicu pod brojem dva ko da sam ja napisala :D Također mrzim prati suđe. Da moram birati između kave i čaja ne znam što bi izabrala jer obožavam i jedno i drugo :D

    ReplyDelete
  2. imam i ja mladu sestru :) kavu ne smijem da ijem zbog alergije na kofein, slatko volim i veliki sam sladokusac tako da uvjek nesto nađem za grickati, ako je slatko, tada još više ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja volim slatko i uvek nadjem nesto, zbog toga ni ne kupujem slatkise, jer bih ih sve pojela istog dana hahaha. :D

      Delete
  3. Predivan post! ♥

    dianadblogging.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. 2. i 4. smo iste.:D Svida mi se tvoj blog.Ako želiš možemo se followati putem GFC-a ili google+.Ako si za, ostavi komentar na mome blogu.;)
    http://nessielicious.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Divna si <3
    Ni ja ne pijem kafu, a trenutno po prvi put gledam Gossip Girl :)
    I dopada mi se.
    Stylish serija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, nadam se da ces do kraja da je odgledas, sjajna je. :)

      Delete
  6. Very nice post my dear :)
    xoxo Antonella <3

    ReplyDelete
  7. Pronasla sam se kod 4. stavke :D
    GG sam gledala milion puta ;))

    http://withinstalovealex.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, obozavam seriju, mogla bih iznova i iznova da je gledam. :D

      Delete
  8. Zanimljiv post. ♥
    Novi post je tu, volela bih da cujem vase misljenje u komentaru; http://miljanadimitrijevic.blogspot.com/ ♥

    ReplyDelete
  9. 1,2,3,4 se potpuno slažemo, obožavam i more i serije i trenutno gledam Pretty Little Liars, navučena sam skroz. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da i ja isto pratim seriju, ne mogu da prestanem da je gledam :D

      Delete
  10. Drago mi je da sam saznala malo o tebi više. pod stavkom jedan i dva smo skoro pa iste :). Nisam jela slatko punih godinu dana ni mrvu i onda mi je to prešlo u naviku i sada se počastim nekim keksićem jednom mesečno, a pod 2 kao da si mene opisala. Inače i ja pijem samo jednu Nes kafu ujutru i imam puno mlađeg brata :)

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram