Old but gold

1:13 PM

Znam da vam dugo, ali bas dugo nisam pisala. Ne znam kada sam pravila ovoliku pauzu. Razlog tome su moje obaveze oko spremanja prijemnog. Auu devojke ne znate koji je to sad haos. Upis na faks, matura, maturski ispit, ocene, praksa. Iz kuce izlazim u 8 ujutru i vracam se oko 21-22, premorena naravno. I jos kada pomislim da ce tako biti do jula glava me zaboli. Medjutim mali glasic u glavi mi ponavlja konstantno "Kasnis Teodora, kasnis". I da, to se stvarno dogadja kada izgubim rutinu u vezi postova. Onda gubim red, nekako sve je razbacano, haoticno, neorganizovano.

U danasnjem postu vam predstavljam Avon proizvode koje sam bas koristila poslednjih meseci 2015. Fotografije su nastale jos kada sam dobila paket, sto znaci da je bilo bas odavno. Planirala sam jos tada da predstavim ove proizvode, ali eto tek sada sam sastavila sve delice.
Ovo su inace i poslednje fotografije usnimljene mojim sada vec odavno starim i izmucenim telefonom koji se pokvario (verovatno zbog prevelike upotrebe hahah).



U ljubavi sam sa ovom cetkom vec nekoliko meseci. Znam da postoje verovatno bolje, ali ja prosto odbijam da je zamenim. Namenjena je za konturisanje lica. Koristim je za nanosenje highlighter-a i bronzera. Ponekad sam i rumenilo da nanesom njom. Koso je secena i velicina i oblik mi sasvim odgovaraju. Duzina cetke je 17 cm, duzina dugih dlacica - 4 cm, a kracih oko 2,5 cm. Cena kada sam je narucila bila je oko 400 dinara. Koristim je svakodnevno i obozavam je.


Avon Gel Finish lakove obozavam (spremam vam zaseban post o njima). Svi su velike kolicine, odlicne cetkice, gelaste strukture, savrsene prekrivne moci, brzo se suse i traju i do 3 nedelja. Cena im je takodje pogodna, zavisi od kataloga do kataloga, ali moze se uhvatiti i kada je do 200 dinara. Svaki lak, pa i ovaj sam nanosila u 2 sloja, nezne boje lavande je i naziv mu potpuno odgovara. Meni je prelep za dnevnu varijantu. Nijansa je nezna, zenstvena, a opet primetna. Toplo ga preporucujem i to ne samo ovu nijansu (Lavender Sky) vec i sve ostale.



True Color senke nijansa Mocha Latte

Zapravo mislim da je veliki broj vec probao i koristio ovu nijansu. Kako sam ja zaljubljenik u neutralne nijanse ovu mini paleticu obozavam. Nosim je preko dana u neznijoj varijantu, a za vecernji izlazak je upotpunim nekom tamnijom nijansom. Pakovanje je klasicno, crno, senke su rasporedjene u vidu pravougaonika i numerisane su brojevima 1, 2, 3, 4. Na zadnjoj strani pakovanja imate sliku koja nijansa se nanosi na kom delu kapka. Na gornjoj strani paletice je ogledalce, a uz nju dobijate i sundjerasti aplikator. Kolicina je 5g. Cena palete varira, ali na akciji se moze naci i za 450 din. O pigmentaciji nema potrebe ni da govorim. Ona je na zavidnom nivou i ja sam prezadovoljna.
Sto se tice samih nijansi tu su 2 mat i 2 sedefaste.
1 nijansa - veoma nezna, belicasta nijansa sa blagim sljokicama koje se gotovo i ne primecuju. Idealna je kao hajlajter ispod obrva.
2 nijansa - najbolje mi se pokazala za pregib, ali ponekad umem i obrve da doradim njom. Najcesce je koristim od svih. Mat je, odlicnu pigmentaciju ima i boje kapucina otprilike.
3 nijansa - bogata je sljokicama, najredje je koristim iako je bas zanimljiva za kombinovanje
4 nijansa - klasicna braon nijansa


Takodje mislim da je veliki broj vas koristio Avon bazu za senke.
Meni je ovo bila prva baza i pokazala mi se odlicno (mada kako nisam probala druge jos uvek nisam ni dovoljno kompetentna da sudim). Cesto nosim samo nju bez senke jer mi se dopada kako izgleda. Baza se nalazi u staklenoj kutijici od 3g. Kremaste je teksture i lako se razmazuje. Moze se naci po ceni od 300 din.


Ultra Glimmerstick olovka za usne u nijansi True Red

Dolazi u pakovanju kao i Avon olovke za oci koje su popularne i odlicne. Gramaza je 0,28g. Struktura je nezna i kremasta i trosi se vrlo malo proizvoda. Ja je cesto koristim i kao karmin. Tako da mi se i u prekrivanju usana kao karmin pokazala odlicno. Ne razmazuje se i zaista drzi ruz na mestu cak i posle jela ili pica. Takodje pored ove klasicne crvene zaljubila sam se i u Mystery Mauve nijansu koju mnogo cesce i nosim od ove.

Glimmerstick vodootporni ajlajner u klasicnoj crnoj nijansi koji mi je bio potreban, a kako jedino znam da koristim ovaj u olovci izbor je odmah pa na Avon. I vise sam nego zadovoljna njihovim olovkama za oci tako da je i ovo bio siguran izbor. Evo druzimo se vec dugo jer ga koristim samo za neke vecernje izlaske. Izuzetno je postojan, ne trusi se, lako se nanosi. Kremaste je strukture i nije vam potrebna neka zahtevna tehnika nanosenja sto je meni najbitnije.

Devojke znam da se dugo nismo citale i da sam ja dugo bila u "tisini" odnosno nisam se oglasavala. Vec sam vam navela razloge iznad. Hvala vam na strpljenju i razumevanju i nadam se da se redovnije citamo, jer mi uzasno nedostaje blog, pisanje i vasi komentari. Saljem vam poljupce do sledeceg posta! :*

You Might Also Like

5 коментара

  1. Dobro nam došla nazad! Lepo je videti te tj. tvoje tekstove :) Mocha Latte je odlična, meni je najviše koristila za obrve :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najlepse :*
      I meni cesto zna da posluzi za obrve :D

      Delete
  2. Sve stvarčice su predivne. Super post.♥

    http://welcometoownway.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Svi kazu da su Avonovi proizvodi stvarno odlicni. Medjutim nikad nista nisam koristila osim lakova za nokte i prezadovoljna sam.


    Na mom blogu je novi post o sarkazmu, pa pogledaj.:) I ako mozes uclani se, znaci mi.:)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. I sama spremam prijemni i znam u kakvom si haosu :) Nadam se dace nam sve biti ok :) <3

    ReplyDelete

Tumblr

We Heart It

Instagram